ELS BARRACONS DE LA COMELLA

CARTA DEL PRESIDENT DE LAIKA SOBRE ELS BARRACONS DE LA COMELLA:

Indignació i preocupació és el que sento com a President de Laika i com a ciutadà d’aquest país

Ahir vaig efectuar unes declaracions a un mitjà de comunicació d’aquest país criticant la
participació de l’associació de caça i pesca en l’assumpte dels barracons de la Comella, i tot el que vaig dir ha sigut censurat i vetat, i em pregunto, com poden succeïr aquestes coses en un país democràtic i on les llibertats, en principi, estàn assegurades i reconegudes en la nostra constitució?

Evidentment aquesta actuació encara m’ha produït més malfiança, això dóna cobertura i consolida les meves opinions com a molt encertades en les seves apreciacions.

S’ha donat per constatat per govern que algunes d’aquestes caneres estàn en un estat deplorable i poden constituir, fins i tot, un delicte de maltractament greu segons la llei de protecció i tinença animal si no és posa remei ràpidament. És per això que declaro que el principal responsable és el tenidor d’aquests animals, per suposat, però sent aquest tenidor un caçador, l’associació de caça i pesca no té certa responsabilitat? Ja que les lleis estàn per a que es respectin i no es faci un maltracte greu d’aquests animals quan en principi els han de cuidar i tenir-los en bones condicions per la labor que faran quan siguin utilitzats per la temporada de caça.
Algú creu que no estàn assabentats de qui són els propietaris i on estàn localitzats aquests nuclis zoològics, i per tant si estàn al corrent, per què no participen activament, conjuntament amb govern, en la millora d’aquestes caneres i en el benestar d’aquests animals? En definitiva, és pel seu propi interés, a més recordo que totes les associacions ténen un règim disciplinari intern on es sanciona aquelles activitats contràries als estatuts de l’associació, BÉ, potser ja estic demanant massa… beneït de mi!

Gran part de la nostra societat ha de suportar que es vagi de caça perquè entre altres coses té una cobertura legal per la llei de caça i pesca, però ja que alguns caçadors compleixen els seus desitjos d’anar de cacera doncs que després tinguin la suficient categoria moral per tractar dignament els seus animals. He de dir que tinc amics que són caçadors als quals respecto i tinc en consideració encara que detesti la caça, que estimen els seus animals i els ténen molt ben cuidats, afortunadament són la majoria, però el que no permetré és que se’m calli la boca pel fet de fer unes crítiques que crec que s’ajusten a la realitat dels fets i que en definitiva eren per defensar la dignitat i l’estat d’aquests animals, els quals no poden fer més que bordar i que aquests xisclets quedin dissimulats en els silencis dels boscos que envolten aquestes caneres.

Aquest escrit no quedarà censurat, i he de dir que jo també rebo crítiques, de què a vegades no fem suficient (encara que us puc assegurar que anem esgotats per la feina que dóna Laika), que la meva passió i amor pels animals no em permet veure les coses, en ocasions, amb equitat i justícia, que a vegades no escolto el que hauria d’escoltar, que desitjo resultats
ràpids, etc. Aquestes crítiques que rebo me les he d’empassar i assimilar m’agradin o no, però el que si puc certificar és que en les nostres actuacions no hi ha falsedat, falses aparences i cinisme.

Sé que alguns d’aquests gossos ja han pogut morir per diferents motius en la més absoluta
despreocupació, però lluitarem encara que només quedi un en una d’aquestes caneres
infames caneres.

JOSEP MAS MAGALLÓN
-PRESIDENT DE LAIKA-

#ajudemalescolonies

🎄🎅Aquests dies s’han encès totes les llums per donar la benvinguda al Nadal. Nosaltres per donar tret de sortida a aquestes festes plenes d’il·lusió i de generositat, us proposem un petit repte. Si en comptes de fer el calendari de l’advent convencional, el fem al revés? Cada dia de l’1 al 25 de desembre col•loqueu un regalet dins d’una capseta de sabates, a final de mes, la donació la podreu fer a algun dels gatets del nostre refugi! Què us sembla? Us animeu?? La Linda i la seva família ja s’han posat en marxa preparant la seva donació! 🐾🐱🎅 #sumathi #nadal #christmasgifts #love#regalets #calendarideladvent #illusio #laikaandorra

No et perdis, Sr. Bigotis

Actualment ens trobem amb una problemàtica que no podem resoldre sense ajut. Pels nostres carrers hi ha sobrepoblació de gats, i la única solució possible per aturar aquesta situació és esterilitzant-losa tots.
No obstant,no tenim economia suficient per incidir en aquests i altres aspectes que fan que cada vegada més animals visquin als nostres carrers, i és per aquest motiu que hem decidit crear un súper llibre:”No et perdis, Sr. Bigotis”.
En aquest súper llibre coneixeràs al simpàtic Sr. Bigotisi les seves aventures on coneixerà als gatets de la colònia cuidats per Laika i també tots els que estan al carrer.
A continuació us presentem les recompenses, on podreu triar la que més us agradi!
Gràcies per ajudar-nos, Miau!

A les recompenses podreu trobar diferents opcions en funció del que aporteu.

  • Agraiments al llibre: sortirà el teu nom!
  • La versió digital del llibre en pdf del Sr. Bigotis
  • La versió física del llibre del Sr. Bigotis
  • Punt de llibre del Sr. Bigotis
  • Tassa del Sr. Bigotis
  • Enganxina del Sr. Bigotis
  • Totebag del Sr. Bigotis
  • Logo a la contraportada del llibre del Sr. Bigotis
  • Recompensa exclusiva: Gatonitza’t! Com seria la teva versió felina? (Recompensa limitada)